about
products
technology
members
info
     
 
Cum functioneaza Smarttrack?

Odata instalat echipamentul pe masina, incepe sa receptioneze coordonatele de pozitie de la satelitii GPS si daca este posibil din punct de vedere al interfetei hardware, datele tehnice ale masinii. Datele colectate sunt transmise prin reteaua GPRS catre serverele Smarttrack.
Acoperire

Multumita inaltului grad de acoperire GPRS, sistemul functioneaza in aproape intreaga Europa. Chiar daca masina traverseaza zone fara acoperire GPRS, echipamentul hardware Smarttrack inregistreaza datele de pozitie si le trimite catre servere de indata ce conexiunea de date este din nou disponibila. Smarttrack functioneaza pe orice masina, camion, autobuz etc.
  Interfata Web

Datele trimise de echipamentele mobile Smarttrack sunt primite de servere care la randul lor genereaza notificari si stocheaza datele in baza de date. Apoi serverele de procesare a datelor geografice afiseaza datele in format Web accesibil clientului.
  • Monitorizare GPS
  • Transfer de date prin GPRS
  • Diagnostic de la distanta
  • Smarttrack ofera cea mai inteligenta solutie integrata de localizare GPS si monitorizare a parcului de vehiculele. Smarttrack isi dezvolta reteaua de distribuitori. Cei interesati ne pot contacta la parteneri@smarttrack.ro