about
products
technology
members
info
Smarttrack - Facilitatile Sistemului
  Smarttrack inregistreaza pozitia GPS a vehiculelor si permite monitorizarea acestora in timp real.
 
Managementul flotei auto cu Smarttrack.

Smarttrack asigura recuperarea rapida a investitiei in aparatura hardware necesara prin eficienta utilizarii parcului auto. In plus, managerul de flota poate beneficia de facilitatile de diagnostic de la distanta si monitorizarea parametrilor tehnici.
Localizare GPS

Smarttrack furnizeaza date de pozitie cu precizia oferita de GPS pentru orice vehicul care se deplaseaza aproape oriunde in Europa.

Diagnostic de la distanta

Smarttrack se interconecteaza cu echipamentele vehiculelor facand accesibile la distanta datele tehnice de functionare ale acestora. Aceasta optiune este disponibila doar pentru acele masini care dispun de o interfata hardware compatibila.
  Geofence

Smarttrack permite managerului de flota auto sa defineasca zone geografice pe harta si sa le asocieze evenimente. Astfel sistemul poate trimite notificari in timp real cand un vehicul paraseste o zona prestabilita de lucru sau intra intr-o zona interzisa.

Rapoarte

Smarttrack furnizeaza rapoarte detaliate de parcurs:porniri, opriri ,distanta, viteza, consum de carburant, etc.
  • Monitorizare GPS
  • Transfer de date prin GPRS
  • Diagnostic de la distanta
  • Smarttrack ofera cea mai inteligenta solutie integrata de localizare GPS si monitorizare a parcului de vehiculele. Smarttrack isi dezvolta reteaua de distribuitori. Cei interesati ne pot contacta la parteneri@smarttrack.ro